Dé krant die Almere in beweging brengt!

Jazz & poëzie bij StrandLAB
Jazz & poëzie bij StrandLAB Wouter Scheen

Jazz & poëzie bij StrandLAB

vrijdag 2 september 2022 19:30 t/m 21:00

Almere heeft met zijn inmiddels 46-jarige bestaan de middelbare leeftijd bereikt. En hoewel nog steeds met afstand de jongste stad van Nederland, beginnen zich ook de contouren van een geschiedenis af te tekenen. In de alsmaar voortdenderende drang om te vernieuwen vergeten we soms dat er vanaf het begin al heel veel moois aanwezig was: Almere als een onbeschreven blad, vrij in te vullen en vorm te geven, met een immer aanwezige pioniersgeest.

Hoe is het sindsdien die tijdsgeest vergaan? Kunnen we als tegenwoordige bewoners nog iets van die vrijheid voelen? Kunnen we onze geest nog net zo spreekwoordelijk laten waaien?

Deze vraag leggen we deze lente en zomer voor aan het Blue Lines Trio van de Almeerse jazzpianist Michiel Scheen, bassist Raoul van der Weide en drummer George Hadow die op drie momenten in dialoog zullen treden met de volgende (Almeerse) dichters.

Op vrijdag 2 september staat dichter, socioloog, en jazzliefhebber Wim van Broekhoven i.s.m. leden van de Almeerse dichtersclub Aldichter op het podium.

Vrijdag 2 september van 19.30 tot 21.00 uur.

Bestel hier je tickets: https://strandlab.topplanning.nl/tickets/47/378/bestellen

Locatie: Atelier StrandLAB

Prijs: € 3,50

Locatie

  • Atelier StrandLAB Almere

    Ijmeerdijk 1b
    1309 BA Almere