Dé krant die Almere in beweging brengt!

't Klankbord
't Klankbord Leger des Heils Almere

BURENDAG

vrijdag 23 september 2022 14:00 t/m 17:00

Burendag 2022. Op 23 september a.s. vieren wij samen met het Sociaal Wijkteam en De Schoor in de Muziekwijk de Burendag van het Oranjefonds. Het thema is ‘Muziek in de wijk’. 

De opening wordt verzorgd door vijf van onze muzikanten. Zij zullen van 13.45 tot 14.00 uur spelen in het Muzenpark om de buurt te laten horen dat de Burendag begint.

  Vanaf 14.00 uur vinden in De Bazuin en in ’t Klankbord activiteiten plaats, waar iedereen aan deel mag nemen. In het Muzenpark staat een springkussen voor de kinderen. 

  In ’t Klankbord verzorgt Michael Elia van 14.15 tot 15.00 uur een Workshop Muziek en  

vanaf 15.00 uur mag jong en oud meedoen met een Kookworkshop door Lu Wei. 

  In de Kledingwinkel is een special actie met korting en een ‘altijd-prijs lootje’ voor iedere betalende klant. Genoeg te beleven dus! Natuurlijk hopen we dat velen van u, jong en wat ouder, deze middag een bezoekje aan ’t Klankbord zal brengen. Kom en neem anderen mee! Als u of jij nog mee wilt helpen tijdens deze Burendag kan dat natuurlijk ook. Het is een mooie manier om het ‘Geloven in de buurt’ in praktijk te brengen. In de hal van ’t Klankbord staat een flap-over met daarop de taken voor deze dag en waarop u uw naam kunt invullen. Luisterlied: ‘U geeft rust’ 

Vredesweek 2022 In dezelfde week (17 t/m 25 september) is het ‘Vredesweek’ met als thema: ‘Generatie vrede’. We willen ons ook vanuit ’t Klankbord inzetten voor de vrede maar dat kan eveneens in onze eigen omgeving, door vredestichters te zijn en in harmonie met elkaar te leven. In de komende week en ook tijdens Burendag zullen we hier aandacht aan geven in de buurthuiskamer. 

Wij zien naar u uit! 

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij Betty Timmerman, betty.jansen@legerdesheils.nl of via 06-5664783.

Locatie

  • Klankbord

    Pianoweg 117
    Almere