Dé krant die Almere in beweging brengt!

Walk of Peace - ceremonie
Walk of Peace - ceremonie PAX vredesorganisatie Utrecht

Walk of Peace - ceremonie

zaterdag 24 september 2022 11:00 t/m 12:00

Vrede lijkt vanzelfsprekend. Niets is minder waar. Het vraagt onze blijvende aandacht, dat heeft de oorlog in Oekraïne ons dit jaar opnieuw geleerd, maar ook de verharding in onze eigen samenleving en non-stop geweld elders op de wereld! 

Het thema van de Vredesweek 2022 is ‘Generatie Vrede’. Tijdens deze actieweek laten we in Nederland zien dat het ook anders kan. Grote veranderingen beginnen vaak klein. In onze eigen straat en buurt. Samen met scholen (o.a. OBS Het Avontuur), studieverenigingen, kerken en moskeeën, bibliotheken en gemeenten zetten we vrede op de kaart. In het hele land worden er honderden activiteiten georganiseerd. Want het kan anders, sterker nog, dat gebeurt al! Zo ook in onze stad: Almere. Op zaterdag 24 september bent u van 11.00 – 12.00 uur welkom om deel te nemen aan de Walk of Peace ceremonie 2022 in Het Luierpark, Guus Gelukstraat, Almere Buiten. 

Locatie

  • Luierpark

    Guus Gelukstraat
    1336zk Almere