Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Alpha Nederland / Rafaël Almere

Alpha-cursus: ontdek het christelijk geloof

woensdag 25 januari 2023 18:30 t/m 21:30

Wat is het doel van mijn leven? Bestaat God? Wat moet ik met het christelijk geloof? Is de kerk eigenlijk nog wel relevant? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige manier. In Nederland volgden al ruim 325.000 mensen een Alpha-cursus. Op 25 januari start ook in Almere weer een Alpha-cursus, georganiseerd door Rafaël Almere.

Cursusleiders Mark & Mira de Boer: “Wij zijn ervan overtuigd dat er veel Almeerders zijn die met levensvragen rondlopen. Wij willen met de Alpha een plek bieden voor iedereen met vragen en twijfels. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.“ 

Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat.

Mark & Mira: “Wij zijn er niet op uit om iemand te bekeren, maar om elkaar te helpen iets meer van het leven te begrijpen. Daarbij hoort dat je elkaar kent en dat het gezellig en ontspannen is.” Elke avond begint daarom met een lekkere maaltijd. Na de maaltijd bekijken we een inspirerende video over een van de onderwerpen waarover we met elkaar in gesprek gaan.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op rafaelalmere.nl/alpha voor meer informatie en aanmelding.

Locatie