Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Cultuurhuis Almere Buiten

“LOKAAL CONCERT” ft. Revenge

vrijdag 8 december 2023 19:30 tot 22:00

Met “Lokaal concert” willen we maandelijks een podium bieden aan lokale talenten uit Almere. Ons doel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van opkomende muzikanten en vocalisten uit Almere, en hen de nodige exposure te geven. In december staat de nieuwe talentvolle band Revenge op ons podium.

Revenge

Revenge is een kersverse Almeerse band die pas een paar maanden het levenslicht zag. Ze hebben ervoor gekozen om op dit moment covers te spelen van bekende bands als KISS, METALLICA, SLASH en LED ZEPPELIN. Maar hun ambitie strekt verder: ze hebben plannen om ook hun eigen muziek te schrijven en op te voeren. Revenge bestaat uit twee getalenteerde gitaristen, Tim Biesterveld en Jorg Fennik, een bekwame bassist genaamd Julian de Potter en een bedreven drummer genaamd Daan van Ginneken.

ADRES

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II

Baltimoreplein 112 (ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 1334 KA Almere

DATUM EN TIJD

VRIJDAG 8 DECEMBER 2023

19.30 INLOOP

20.00 AANVANG CONCERT

KOSTEN

€ 5,00 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

TICKET KOPEN

WEBSITE

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl/agenda

Locatie