Dé krant die Almere in beweging brengt!

De Tour Of Duty Band
De Tour Of Duty Band Bert Brugman

Tour Of Duty Band speelt hits uit de 60’s en 70’s

vrijdag 8 december 2023 19:30 tot 23:00

Geheel in de stijl gebaseerd op de TV-serie Tour Of Duty wordt je een avond terug in de tijd gebracht zowel muzikaal als visueel. Met de sterke vocalen van Derk de Kloet en Kelly Keet ondersteund door vier topmuzikanten vliegen de hits van de 60’s en 70’s om de oren. Denk o.a aan You’ve Lost that Loving Feeling, Born To Be Wild, Pretty Woman, Son of a Preacher Man, Hush om een aantal te noemen.

De avond wordt afgesloten met One Night Only, een collectief van Almeerse (ex)muzikanten uit onder andere bands als Snake in the Mailbox, The Freaking Hotdox en Jack Rabbit. Muzikanten die gewoon nog een avondje een rockfeestje willen bouwen met nummers van o.a. Guns n Roses, AC/DC, Foo Fighters en Wolfmother. 

Locatie