Dé krant die Almere in beweging brengt!

Kerstmark voor en door Havenaren
Kerstmark voor en door Havenaren Benthe van Os

Gezellige Kerstmarkt op de Bivak

zaterdag 9 december 2023 13:00 tot 17:00

De Bivak wordt op deze dag omgetoverd tot een gezellige Kerstmarkt.  Deze Kerstmarkt is een samenwerking tussen Stichting Het Boodschappenhoekje Almere en Creative Artlabs. Tijdens de Kerstmarkt is er volop keus uit Kerstartikelen, sieraden en nieuw speelgoed. Verzorgt door Creative Artlabs Almere, kan je een muzikale bijdrage verwachten van Renee van der Meulen. Geniet hiervan tijdens het snuffelen en struinen, of je gaat er bij zitten onder het genot van een warme kop Chocomelk of Glühwein. Het optreden wordt afgewisseld met mooie verhalen van verhalenvertelster Hawila.  De markt is geopend van 13.00 t/m 17.00 uur en de toegang is gratis. De ingang is aan de achterzijde van het oude politiebureau.

Stichting Het Boodschappenhoekje Almere ondersteunt mensen, die de eindjes niet meer kunnen rondkrijgen en iedere dag weer voor onmogelijke keuzes staan. Tijdens de markt zullen we 130 Kersttassen uitdelen aan onze hulpvragers. Deze Kersttassen zijn tot stand gekomen door donateurs en de opbrengsten van de maandelijkse rommelmarkt.

De gewone rommelmarkt is iedere laatste zaterdag van de maand, maar let op! 

i.v.m de Kerstmarkt vervalt de rommelmarkt op 30 december!!

Wil je meer weten over onze Stichting, kijk dan op http://www.hetboodschappenhoekje.nl.