Dé krant die Almere in beweging brengt!

Tentoonstelling Met Karakter
Tentoonstelling Met Karakter Kunstlinie

Tentoonstelling Met Karakter

zaterdag 4 februari 2023 11:00 tot donderdag 13 juli 17:00

De tentoonstelling Met Karakter biedt een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: Architect en medeoprichtster van Dok Architecten. Honderden aquarellen, schetsen, maquettes, inspiratiebronnen leiden je naar de gebouwen die ze uiteindelijk zijn geworden. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter het gebouw. Want net als haar markante gebouwen barst deze architect van het karakter die het leren kennen meer dan waard is!

Van der Pols karakteristieke gebouwen staan bekend als krachtig, kleurig en vol expressie. Een goed voorbeeld daarvan zijn de Almeerse Rooie Donders van haar hand.

Ontdek Liesbeth van der Pol en haar zoektocht naar unieke gebouwen. Gebouwen Met Karakter.

Locatie