Dé krant die Almere in beweging brengt!

Rommelmarkt door en voor Almeerders
Rommelmarkt door en voor Almeerders Benthe van Os

Gezellige Rommelmarkt in Haven

zaterdag 25 maart 2023 13:00 tot 17:00

De winter is bijna achter de rug en we gaan ons opmaken voor de lente. Dat betekent de winterkleding opbergen en zomerkleding tevoorschijn halen. Nu maar hopen dat het nog past!

Geen nood want tijdens de rommelmarkt is er weer volop keuze uit leuke zomerkleding. Maar er is veel meer. Zo kun je je hart ophalen in de boekenkamer, Staat de speelgoedzaal gevuld met speelgoed en spellen voor jong en oud en kun je snuffelen tussen de snuisteren, kopjes, keuken gerei en nog veel meer. Met een oppervlakte van 350m2 is er voor jong en oud altijd wel wat te vinden tijdens de maandelijkse rommelmarkt. We hanteren kleine prijsjes en de toegang is gratis.

De rommelmarkt is een initiatief van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere, die opkomt voor mensen, die het financieel niet of nauwelijks redden.  Mensen, die dagelijks voor onmogelijke keuzes staan. 

De Stichting helpt ze aan gezond voedsel, geeft adviezen, zorgt voor verbinding en haalt de schroom om hulp te vragen weg. Als Stichting bieden we huishoudens eenmaal per week een goed gevulde tas met vers producten, eenmaal per maand delen we een extra tas uit met houdbaar producten 

Straks met de Pasen zorgen we er weer voor dat ook deze groep even de zorgen kan vergeten en gaan we ze verwennen met een mooi Paaspakket.

Dit alles is mogelijk dankzij de opbrengsten van de rommelmarkt, die niet alleen een essentieel onderdeel is van de Stichting, maar ook is uitgegroeid tot een begrip in Almere Haven en daar buiten. De rommelmarkt is iedere laatste zaterdag van de maand.  Dankzij de grote binnenruimtes en overdekte buitenruimte gaat de rommelmarkt altijd door en loopt u bij regen toch gewoon droog.

We nodigen iedereen van harte uit om onze rommelmarkt te bezoeken.

Je steunt daarbij niet alleen de Stichting, maar het is nog hartstikke gezellig ook!! Wil je meer weten over onze Stichting, hoe je kunt doneren, kijk dan op http://www.hetboodschappenhoekje.nl. Is het niet duidelijk?  Bel ons gerust en we lichten het graag toe.

Bedenk dat armoede een steeds groter probleem is en dat het iedereen kan overkomen. Wij kunnen de armoede niet laten verdwijnen, maar wel draaglijker maken.

Locatie