Dé krant die Almere in beweging brengt!

overzicht
overzicht eigen foto

open dag modelspoor

zaterdag 25 maart 2023 10:00 tot 16:00

Zaterdag 25 maart 2023 van 10.00 tot 16.00 uur is er een open dag van de modelspoorvereniging Almere (MSVA) aan de Palmpolstraat 51 inAlmere. Het doorzettingsvermogen van de leden heeft zich verzilverd. Na 5 gedwongen verhuizingen in 11 jaar (huuropzeggingen van de gemeenteAlmere en een school die het klaslokaal zelf nodig had en ander ongerief) hebben we onderdak gevonden in een kantoorpand van een genereuze eigenaar.

Er is een baan in opbouw te zien naar een ontwerp van een van de leden.De baan is geschikt voor zowel tweerailmateriaal als Roco, Fleischmannen Piko en is gedigitaliseerd, zo ook voor het Märklinsysteem dat eveneensgedigitaliseerd is.

Binnen MSVA wordt de mogelijkheid overwogen om in de toekomstworkshops te organiseren. Daarvoor kunt u dan uw interessegebiedaangeven. Nadere berichten kunt u vinden op onze website MSVA.nl

We zien u graag op 25 maart in de Palmpolstraat 51.