Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
eigen foto

Eénmalige boottocht “binnendoor en buitenom Zeewolde” 2e paasdag

maandag 10 april 2023 9:00 t/m 19:00

BinkBoot Private Tours organiseert een unieke meevaartocht op 2e paasdag van Almere-Haven naar Zeewolde en weer terug. We gaan binnendoor naar Zeewolde en buitenom weer terug. We vertrekken om 9 uur vanuit Almere-Haven. We gaan door de sluis met een verval van 5 meter, langs het kasteel en de Lange wetering naar de Hoge vaart richting Zeewolde. We gaan door de sluis richting het Wolderwijd. In het centrum van Zeewolde leggen we aan en kunt u het stadje in. Om 15:00 uur vertrekken we via het Nuldernauw, het Nijkerkernauw en het Eemmeer weer naar Almere Haven waar we rond 6 of 7 uur weer aankomen. De gehele tocht is ongeveer 60 km. De kosten voor deze dagtocht zijn 60 euro per persoon. 

Dit betreft een tocht die we normaal niet aanbieden, maar die we ook zelf ook eens willen ontdekken. Je kunt je voor deze tochten individueel aanmelden. Er kunnen maximaal 8 personen mee. Dus vol = vol.

Omdat deze tochten voor ons niet standaard zijn, zijn de tijden en de routes ook “ongeveer”. Het kan voor de schipper soms ook even zoeken zijn naar de juiste route en aanlegmogelijkheden. 

Voorwaarden: 

De tochten gaan niet door bij:

– harde wind > 3 beaufort

– regenkans > 20%

– minder dan 4 deelnemers

Als de tocht niet doorgaat krijgt u uw geld terug. De tochten worden niet verplaatst.

Boeken en meer informatie krijgt u via de website: https://binkboot.nl/product/eenmalige-meevaartocht-binnendoor-en-buitenom-zeewolde-2e-paasdag-10-april/

Of door te mailen of te bellen

BinkBoot Private Tours 

info@binkboot.nl

06-20277076

Locatie