Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Benthe van Os

Gezellige rommelmarkt in Haven

zaterdag 27 mei 2023 13:00 t/m 17:00

Het Pinksterweekend staat voor de deur en wat is er niet leuker dan gezellig rondstruinen op de rommelmarkt voor leuke koopjes. Met een oppervlakte van ca 350 m2 is het de grootste in Haven. De rommelmarkt is deels binnen en deels buiten en voor jong en oud is er genoeg te vinden. Toegang is gratis en de opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Het Boodschappenhoekje Almere.

Stichting Het Boodschappenhoekje Almere komt op voor mensen, die het financieel niet of nauwelijks redden.  Mensen, die dagelijks voor onmogelijke keuzes staan.  De Stichting biedt boodschappentassen aan, bestaande uit vers brood, voedingswaren en schoonmaakmiddelen, geeft adviezen, zorgt voor verbinding en haalt de schroom om hulp te vragen weg. Als Stichting bieden we huishoudens eenmaal per week een goed gevulde tas met vers producten, eenmaal per maand delen we een extra tas uit met houdbaar producten Dit alles is mogelijk dankzij onder andere de opbrengsten van de rommelmarkt. .De rommelmarkt vind iedere laatste zaterdag van de maand plaats en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Almere Haven en daar buiten   Dankzij de grote binnenruimtes en overdekte buitenruimte gaat de rommelmarkt altijd door en loopt u bij regen toch gewoon droog.

We nodigen iedereen van harte uit om onze rommelmarkt te bezoeken.

Je steunt daarbij niet alleen de Stichting, maar het is nog hartstikke gezellig ook!! Wil je meer weten over onze Stichting, hoe je kunt doneren, kijk dan op http://www.hetboodschappenhoekje.nl. Is het niet duidelijk?  Bel ons gerust en we lichten het graag toe.

Bedenk dat armoede een steeds groter probleem is en dat het iedereen kan overkomen. Wij kunnen de armoede niet laten verdwijnen, maar wel draaglijker maken.

Locatie