Dé krant die Almere in beweging brengt!

Alle informatie is te vinden op onze flyer!
Alle informatie is te vinden op onze flyer! Kidseventalmere.nl

Mega Kids Event Almere Poort

zondag 28 mei 2023 10:00 t/m 14:00

Groots Mega Kids Event in Almere Poort voor sportieve kinderen

Op zondag 28 mei staat het Topsportcentrum in Almere Poort in het teken van het Mega Kids Event. Deze sportdag is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en belooft een dag vol plezier en beweging te worden. Met onze partners zoals Arno Splinter Sport Events, Warrior Academy van Youri Swart en PrizDanz van Priscilla Rijff, worden er workshops gegeven die perfect aansluiten bij de diverse leeftijdsgroepen. Of je nu van voetbal, dansen of zelfverdediging houdt, er is voor ieder wat wils! Het Mega Kids Event belooft een onvergetelijke dag te worden. Er is plaats voor maar liefst 600 enthousiaste kinderen.

Om deel te nemen, hoef je slechts vijf lege statiegeldflessen mee te nemen per kind of een vrijwillige bijdrage te doen. Alle opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur Almere, zodat kinderen die graag willen sporten maar dit financieel niet kunnen, toch lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub in Almere.

Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je dan snel aan via de website https://www.kidseventalmere.nl en verzeker jezelf van een plekje op dit unieke evenement. 

Locatie