Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Sander Hoek

DROMEN VAN LICHT

zondag 11 juni 2023 14:30 tot 16:15

‘Dromen van Licht’ is zeer succesvol ontvangen 28 mei in de Kunstlinie. Nu nog één keer te zien op 11 juni in Corrosia. Mis het Niet. 

‘Dromen van Licht’ is een theatraal concert in samenwerking met AJSO Theaterorkest o.l.v. Hans Welle en met als special guest Ruben Anthony. 

Het is een gevarieerd en verassend programma met muziek van Kurt Weill via o.a. Moulin Rouge en Sondheim naar Irving Berlin. 

Met TOP gastsolisten Rolf van Rijsbergen en Joost van Tongeren en TOP solisten en ensemble.

M.m.v. Gemengd koor Multiple Voices en Kinderkoor Grandi Piccoli. 

De originele repertoirekeus zal in volle kleur tot zijn recht komen met het 30 koppig orkest zoals o.a. ‘Suite Dreigroschen Oper’; ‘Cell Block Tango’ (uit Chicago); ‘The Show must go on’ en ‘El Tango de Roxanne’ (uit Moulin Rouge); ‘Sunday’ (uit Sunday in the Park with George); Verschillende nummers uit ‘Annie Get Your Gun’ e.a.

Een lichte verhaallijn verbindt het diverse en uiteenlopende repertoire. Polly is in de handen gevallen van Mackie Messer. Op de vlucht nemen haar ouders, Mr. en Mrs Peachum, Polly mee op reis naar Parijs en Amerika om haar vanuit het donker weer het licht te laten zien. Een Joker op de achtergrond leidt het publiek door de voorstelling heen.

Reservering kaarten: 

https://www.cultureelcentrumcorrosia.nl/agenda/detail/q/a_id/3272/top-theaterproducties-dromen-van-licht

meer Info: www.topalmere.nl


Locatie