Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
eigen foto

Landelijke BeeBall Dag 2023 ! Zondag 11 Juni

zondag 11 juni 2023 10:00 tot 16:00

Landelijke BeeBalldag! Zondag 11 juni bij BSC Almere

BSC Almere is één van de organisatoren van dit grootste en leukste honkbal- en softbalevenement voor de jongste sport jeugd vanaf 4 jaar tot 10 jaar. Kom dus naar het prachtige Almere Ballpark!

Zondag 11 juni aanstaande is het weer tijd voor de jaarlijkse ‘BeeBalldag’. Een jaarlijks terugkerend toernooi voor de jongste jeugd, dat verschillende honkbal-en softbalverenigingen in samenwerking met de KNBSB organiseren. Dit jaar wordt het toernooi gespeeld op vijf locaties, verspreid over het land in Oosterhout, Rotterdam, Haarlem, Emmen en yes natuurlijk; in Almere bij onze BSC Almere!

In totaal hebben 60 teams met bijna 600 deelnemers, zich opgegeven voor dit grootste en leukste honkbal- en softbalevenement voor jeugdige sportieve kinderen. Daarvan komen acht teams, met naar verwachting tientallen spelerKids, op de mooie speelvelden van het Almere Ballpark in actie. Deelnemers zijn: HCAW Bussum, Domstad Dodgers Utrecht, DVH Amstelveen, Hilversum Hurricanes, Knickerbockers Soest, UVV Utrecht én de twee club BeeBall teams van BSC Almere. How about that!

BeeBall is een stoer en flitsend spel voor kinderen vanaf vier tot tien jaar, waarbij de kinderen op een leuke en speelse manier vertrouwd raken met het honkbal en softbal. Door de kleine teams en de eenvoudige spelregels, leren ze gemakkelijk hoe te slaan, gooien en vangen, wordt iedereen bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Teamgeest, sportiviteit en speelplezier staan voorop. BEEBALL IS FUN!

Het sportieve evenement vindt dit jaar voor de zestiende keer plaats en naast het BeeBall toernooi met de teams, worden er tijdens de dag diverse leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. 

ALMERE! Van harte welkom op ons sportpark. Toegang is GRATIS en het gastvrije Clubhuis, met een fantastisch stadionterras, is open. Geniet van een heerlijk leuke sportieve dag. Fijn in de buitenlucht!

Aanvang BeeBalldag programma = 10:00 uur

Alvast meer weten over wat BeeBall is en hoe het gespeeld wordt? Volg het snel via deze link… https://www.knbsb.nl/sportaanbod/beeball/

Locatie