Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding

Yoga voor de Mind

maandag 26 juni 2023 19:30 tot 21:30

Maak je klaar om te duiken in de diepere wereld van yoga, verder dan louter fysieke oefeningen en asana’s (houdingen), samen met Swami Purnachaitanya, terwijl hij zijn verhelderende Masterclass ”Yoga voor de MIND” naar meer dan 10 steden in Nederland brengt in juni en juli. Yoga houdt de sleutel tot een levenslange ontdekkingsreis naar jezelf, zowel op als buiten de mat. Het gaat verder dan het vergroten van fysieke flexibiliteit; het cultiveert mentale flexibiliteit en discipline, veerkrachtige ademhalingstechnieken, meditatie, asana’s, beheersing van de zintuigen en nog veel meer.

Deze buitengewone kans biedt zich aan als een poort naar authentieke yoga, geleid door een ware yogaleraar. Ontdek hoe je de ware essentie van yoga kunt integreren in elk aspect van je leven. Leer hoe je yoga kunt gebruiken als een krachtig instrument om elke uitdaging of tegenslag die op je pad komt te overwinnen. Sluit je aan bij Swami Purnachaitanya met zijn onwrikbare toewijding en enthousiasme.

Na je inschrijving ontvang je op de dag van de Masterclass een GRATIS exemplaar van Swamiji’s bestseller: ‘Vind Je Innerlijke Kracht: Hoe meditatie je kan helpen in deze veranderende wereld’. Mis deze ongelooflijke kans niet om je perspectief te transformeren en aan een levensveranderende reis te beginnen.


Locatie