Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Cultuurhuis Almere Buiten

“Broos” Jazz & Poetry

zaterdag 3 juni 2023 19:30 tot 20:00

Jazz & Poetry Met het programma “Broos” brengen saxofonist Anne Zwaga en pianist Cajan Witmer een unieke voorstelling met uitsluitend eigen muziek en teksten. Cajan en Anne vinden elkaar in lyrische melodieën waarin de saxofoon en de piano met elkaar lijken te versmelten.Tekst brengt de luisteraar in de sfeer van de muziek en vice versa. Er is ruimte om te fantaseren, dóór te denken en om te lachen. Zang komt als element van verrassing en brengt je nog dichter bij de muziek. Een luisteraar schreef over de voorstelling: “…….alsof er een gedichtje in je hart kruipt.”


ADRES

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II

Baltimoreplein 112 (ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 

1334 KA Almere

DATUM EN TIJD

Zaterdag 3 juni 2023

19.30 inloop

20.00 aanvang voorstelling


KOSTEN

€ 12,50 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

TICKET KOPEN

WEBSITE

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl/agenda

Locatie