Dé krant die Almere in beweging brengt!

Zilla van Dijk van Rituals to Root. (Foto: aangeleverd)
Zilla van Dijk van Rituals to Root. (Foto: aangeleverd)

Open dag Rituals to Root

zaterdag 3 juni 2023 10:30

Rituals to Root is een Almeerse stichting die ritueel- en stervensbegeleiding biedt door middel van workshops, verdiepingsmiddagen, vieringen en persoonlijke begeleiding in bewust leven en sterven. De stichting bestaat inmiddels vijf jaar en viert het houten jubileum op 3 juni met een open dag op de eigen locatie in Oosterwold. 

Het wordt een dag vol activiteiten voor alle geïnteresseerden. Tijdens de open dag worden ook het nieuwe Stiltepad en de Bezinningsplek officieel geopend. Dit gebeurt om 10.30 uur door oud-wethouder Jerzy Soetekouw, directeur van Humanitas. De Bedside Singers Almere zullen het Stiltepad ritueel verklanken. Alle aanwezigen zijn verder welkom om een overleden dierbare met een eigen markering te eren in de troostguirlandes die tussen de fruitbomen zullen hangen. Na het officiële gedeelte is er volop ruimte voor ontmoeting, uitwisseling en het volgen van workshops of een lezing. 

Rituals to Root is gevestigd aan de Frederik van Eedenweg 38 in Oosterwold. De deuren zijn op 3 juni de hele dag open en de activiteiten en herdenkingsmogelijkheden in en rondom Huize Windekind zijn vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.ritualstoroot.nl

Locatie