Dé krant die Almere in beweging brengt!

Lev! - DJ finalist 2022
Lev! - DJ finalist 2022 Fantasi Photography

Voorronde Kunstbende Flevoland

zaterdag 3 juni 2023 12:00 tot 18:30

Op 3 juni 2023 is het weer zover, dan vind de voorronde van Kunstbende Flevoland plaats! Dit jaar zal de voorronde plaatsvinden in de Kubus, Lelystad. 

De categorieën waaraan je kan meedoen zijn: Fashion, Dans, Theater, Expo, DJ, Taal, Film, Content Creator en Muziek. Voel je vrij jouw talent en creativiteit te delen op de manier hoe jij wilt, alleen, in duo of met een groep.

Kunstbende is het platform voor jonge creatieve makers tussen de 13-18 jaar. Doormiddel van gratis workshops, online tutorials & coaching momenten onder begeleiding van professionele coaches kan je jouw skills naar een volgend level brengen. Ben jij klaar om te shinen? Laat dan jouw skills zien op een groter podium, en wie weet sta jij zo meteen op 30 september Flevoland te vertegenwoordigen tijdens de finale in de Melkweg, Amsterdam!

Locatie