Dé krant die Almere in beweging brengt!

Strandfestival ZAND
Strandfestival ZAND Ole Rethans

Het leukste feestje van de zomer!

zaterdag 19 augustus 2023 13:00 tot 23:00

Het leukste feestje van de zomer is zonder twijfel Strandfestival ZAND! Dit festival, dat jaarlijks plaatsvindt op het strand van Almere, is een absolute must voor liefhebbers van muziek, zon en zee. Met een geweldige line-up en een sfeer die je nergens anders vindt, is dit het feestje waar je bij moet zijn deze zomer.

Wat maakt Strandfestival ZAND zo uniek? Ten eerste natuurlijk de locatie. Het festivalterrein ligt direct aan het strand en biedt daardoor een prachtig uitzicht op het IJmeer. Je kunt hier dansen in het zand en genieten van de warme zonnestralen op je gezicht. Het is alsof je op vakantie bent, maar dan gewoon in eigen land!

Maar wat zou een festival zijn zonder goede muziek? Gelukkig hoef je daar bij Strandfestival ZAND niet bang voor te zijn. Ook dit jaar weer een fantastische line-up met de beste artiesten van Nederlandse bodem zoals Antoon, Davina Michelle, Flemming, Kris Kross Amsterdam en vele anderen.

Maar ook als je niet zo’n fan bent van de huidige Nederlandse popmuziek of rock kun je hier prima terecht. Er is namelijk een tweede area “Het Foute Strandfeest” met niemand minder dan Mental Theo, The Partysquad en Joël Borelli. Zo hoef je nooit lang te wachten tot jouw favoriete artiest optreedt.

Naast muziek staat Strandfestival ZAND bekend om haar gezellige sfeer. Het publiek is gemêleerd en komt vanuit het hele land naar Almere om samen een feestje te bouwen. Of je nu met vrienden, familie of collega’s gaat; iedereen voelt zich hier welkom en verbonden.

En laten we de culinaire kant van Strandfestival ZAND niet vergeten. Op het festivalterrein vind je diverse foodtrucks waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van verse smoothies tot hamburgers en pizza’s; er is voor ieder wat wils. Ook aan de vegetariërs en veganisten is gedacht, dus ook zij kunnen hier volop genieten.

Maar er is nog meer! Naast de muziek, sfeer en lekker eten zijn er ook nog verschillende activiteiten te doen op Strandfestival ZAND. Zo kun je bijvoorbeeld met je SUP plank het IJmeer op. 

Kortom: Strandfestival ZAND is hét feestje van de zomer dat je niet mag missen! De combinatie van muziek, sfeer, locatie en activiteiten maken dit festival uniek in zijn soort. Dus trommel al jouw vrienden op en reserveer snel jouw tickets voordat ze uitverkocht zijn. Wij zien je graag terug op het strand van Almere voor een onvergetelijke dag vol plezier!

Locatie