Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Visual: XR Almere

Klimaatcafé op 2

donderdag 15 februari 2024 19:30 tot 21:30

Elke derde donderdag van de maand is in Café op 2 aan het Stadhuisplein het Klimaatcafé. Zo ook op donderdag 15 februari 2024. Onder het genot van een drankje kun je daar hoop en inspiratie opdoen door in gesprek te gaan over de klimaatcrisis.

Er zijn ook rebellen van Extinction Rebellion (XR) Almere aanwezig. XR is een beweging die zich inzet voor klimaatrechtvaardigheid voor iedereen. XR eist van de overheid om eerlijk te zijn over de ecologische ramp, te doen wat nodig is om de klimaatcatastrofe en het verlies aan biodiversiteit te stoppen, en burgers te laten beslissen over een rechtvaardige transitie. Ze voeren daarvoor creatieve, vreedzame en disruptieve acties, ook in Almere.

De bijeenkomst duurt ongeveer van 19.30 tot 21.30  uur. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is niet nodig. Heb je vooraf vragen? Mail dan naar xralmere@protonmail.com.

Locatie