Dé krant die Almere in beweging brengt!

Gezellige rommelmarkt in Haven
Gezellige rommelmarkt in Haven Stichting Het Boodschappenhoekje Almere

Gezellige rommelmarkt in Haven

zaterdag 24 februari 2024 13:00 tot 16:00

Het is weer tijd voor de gezelligste rommelmarkt in Almere Haven! Tijdens deze markt kun je volop genieten van onze grote speelgoedkamer, een ruime keuze aan leuke kleding en warme jassen, snuffelen tussen boeken, snuisterijen, kopjes, keukengerei en nog veel meer. Met een oppervlakte van 350m2 is er voor jong en oud altijd wel iets te vinden. We hanteren kleine prijsjes, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft, en de toegang is gratis.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door Stichting Het Boodschappenhoekje Almere, een organisatie die opkomt voor mensen die het financieel niet of nauwelijks redden. Dagelijks staan zij voor onmogelijke keuzes, en de stichting helpt hen met gezond voedsel, advies, verbinding en het wegnemen van schroom om hulp te vragen. De stichting biedt wekelijks een goed gevulde tas met verse producten en maandelijks een extra tas met houdbare producten.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door donaties en de opbrengsten van de rommelmarkt. Met overdekte binnenruimtes en buitenruimte, gaat de rommelmarkt altijd door, zelfs bij regen. We nodigen iedereen hartelijk uit om onze rommelmarkt te bezoeken, niet alleen om de stichting te ondersteunen, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer! Voor meer informatie over onze stichting, kun je kijken op http://www.hetboodschappenhoekje.nl.

Realiseer je dat armoede een groeiend probleem is dat iedereen kan treffen. Hoewel we armoede niet volledig kunnen uitbannen, kunnen we wel een verschil maken en het draaglijker maken voor degenen die het nodig hebben

Locatie