Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Cultuurhuis Almere Buiten

BuitenGewoon workshop | stoffen schilderen & borduren

zondag 25 februari 2024 12:00 tot 14:00

Ontdek de kunstenaar in jezelf bij de workshop stoffen schilderen en borduren.

Deze middag staat in het teken van creativiteit met kleuren en patronen. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe technieken te leren en je eigen creaties tot leven te wekken.

Onder leiding van Luna Nguyen leer je de basis van stoffen schilderen en borduren op een toegankelijke manier. Of je nu ervaring hebt of niet, je zult zien dat je stap voor stap je eigen textielkunst kunt maken.

Tijdens de workshop werk je met verf op stof, en je kunt ook kiezen om te borduren. Aan het einde van de workshop heb je de vaardigheden om op verschillende soorten stof te werken en neem je je eigen kunstwerk mee naar huis.


Over Luna:

Luna is gespecialiseerd in het schilderen van stoffen, waaronder natuurlijke zijde, katoen, linnen en synthetische stoffen, zoals polyester, acryl, spandex en meer. De finishing touch van betoverend borduurwerk wordt soms toegevoegd. Enkele van haar klanten zijn Chanel, Business Gulf Training Center, Skilldeer, Udemy, Skillshare, Pursue It, Sharjah University of Art, Bradenton Preparatory Academy in Dubai, Ateliers Westerdok Art Centre Amsterdam, Florence Academy of Art Sweden en vele andere kunstacademies en centra in Azië, het Midden-Oosten en Europa. Luna woont en reist tussen Vietnam en en Nederland waar ze kunst- en kooklessen geeft. 

ADRES

Baltimoreplein 106

1334 KA Almere

DATUM EN TIJD

Zondag 25 februari

Duur: 2 uur

12.00 -14.00 uur


KOSTEN

€ 35,00

Dit bedrag is inclusief alle materialen die je nodig hebt, plus thee, koffie met wat lekkers.

AANMELDEN

Stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl of gebruik het contactformulier .

Vergeet niet je  telefoonnummer te vermelden.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met informatie over de betaling. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.

Er is een maximum van 12 deelnemers.

WEBSITE

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl

Locatie