Dé krant die Almere in beweging brengt!

Samen moestuinieren in Almere
Samen moestuinieren in Almere De Tuinders

Moestuincursus XL in Almere

zaterdag 2 maart 2024 9:30 tot 11:30

Wil je leren moestuinieren en je eigen biologische groenten en kruiden verbouwen? 

Op zaterdag 2 maart  maart gaat de Coöperatie de Tuinders U.A. weer van start met een moestuincursus op hun gezamenlijke biologische moestuin in Almere. Lekker actief met een groep buiten aan de gang op een prachtige tuin bij het terrein van Wetlantec.

Samen leer je succesvol moestuinieren en neem je na 30 weken een lokaal, lekker en gezond groentepakket mee naar  huis. Met de moestuincursus van de Tuinders wordt moestuinieren leuk, leerzaam en gemakkelijk!

Voor meer informatie over de Tuinders en de mogelijkheid om je aan melden voor de tuingroep Almere bezoek je de website:

https://detuinders.nl/almere-oosterwold/

Locatie