Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Cultuurhuis Almere Buiten

Songs for Freedom voorronde

zaterdag 13 april 2024 20:00 tot 22:00

Songs for Freedom is het platform dat de vrijheid viert door middel van muziek. Deze unieke kans biedt lokale talenten de mogelijkheid om hun ‘Song for Freedom’ le laten horen op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Flevoland.

Verdeeld over twee voorrondes zullen 10 Flevolandse acts hun Song for Freedom ten gehore brengen. Uit elke voorronde gaan er twee acts door naar de finale, ook zal er een wildcard gegeven worden. Tijdens de eerste voorronde op zaterdag 13 april in Cultuurhuis Buiten nemen de bands Alkaline, Fire Proof, Crossroad en Resonance het tegen elkaar op. Kom jij je favoriete acts supporten? De act met de meeste publiekstemmen gaat sowieso door naar de finale op vrijdag 3 mei in Poppodium de Meester.

Het reserveren van een gratis ticket is verplicht.

ADRES

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II Baltimoreplein 112

1334 KA Almere-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage


DATUM EN TIJD

Zaterdag 13 april 2024

20.00 uur – aanvang

KOSTEN VOOR BEZOEKERS

gratis

TICKETS ONLINE

Het reserveren van een gratis ticket is verplicht. Het reserveren van een ticket maar niet komen opdagen tijdens de voorronde wordt niet gewaardeerd.

Locatie