100 deelnemers gezocht voor onderzoek naar lokaal afslanken met de Slim Belly®DeMIX Fitness test rev

13 mei 2009 07:00

TUSSEN DE VAARTEN - 'Tot wel twee kledingmaten slanker in vier weken!' Dat belooft Slim Belly, en niet zomaar. Onderzoek toont aan dat gebruikers van het Slim Belly-concept in vier weken tussen 2,5 en 23,5 centimeter buikomvang verliezen.


Inmiddels hebben duizenden mensen deze methode met succes ingezet om van hun buikje af te komen. De inwoners van Almere hebben nu de kans om het zelf te ervaren in het kader van een regionaal onderzoek.

DeMIX Fitness voert het onderzoek uit

Als één van de ongeveer vijftig fitnesscentra in Nederland werd DeMIX Fitness geselecteerd als een testcentrum voor dit onderzoek. "Het onderzoek is gericht op alle mensen tussen 16 en 66 jaar, die in korte tijd van hun buikje af willen zijn," aldus John Zwamborn, manager van DeMIX Fitness. "De gemiddelde afname van de buikomvang is 6,5 centimeter in vier weken. Gerichte vetverbranding in de buikzone, een slankere lijn en een strakkere huid zijn allemaal een direct gevolg van het gepatenteerde Slim Belly-concept." Door een combinatie van onderdruk en overdruk via een trainingsgordel wordt de doorbloeding van de buik gestimuleerd. "Daardoor vindt de vetverbranding exact daar plaats waar u dat wilt; op de plek van uw buikje en de zwembandjes."
Gelimiteerd deelnemersaantal

Het onderzoek loopt vier weken waarin de deelnemers drie maal per week dertig tot veertig minuten sporten. De deelnamebijdrage is 19,90 euro per week. Er kunnen maximaal honderd personen deelnemen. Wie dus op korte termijn van een buikje af wilt, belt snel met DeMIX Fitness: 036-7115555. De uiterlijke aanmeldingsdatum is 24 mei 2009.
DeMIX Fitness Almere
Edvard Munchweg 123
1328 MK Almere
036-7115555
info.almere@demix.nl
www.demix.nl