19 december open dag aan de Makassarweg 171 Belastingwinkel Almere: hét adres voor alle belasting

17 december 2008 08:00

ALMERE - De slogan van de Belastingdienst (leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker) kent iedereen. In de praktijk blijkt die eenvoud behoorlijk tegen te vallen. Veel ondernemers en particulieren krijgen spontaan bultjes als de blauwe enveloppe op de deurmat valt. Belastingwinkel Almere kan helpen. Op 19 december is er een open dag.


"Wij verzorgen alle mogelijke vormen van aangiften of boekhouding", zegt Jacco van der Velde CB van de Belastingwinkel Almere. "Ik heb jarenlang ervaring opgedaan bij een bekend accountants- en belastingadvieskantoor en ben tevens gecertificeerd lid van het College Belastingadviseurs. Ik ben van huis uit een fiscalist met een grote boekhoudkundige achtergrond. Daar zijn er niet veel van."
Van der Velde heeft bovendien het vermogen om complexe materie helder over te brengen naar de klant. "Bijkomend voordeel is dat mijn naam goed bekend staat bij veel belastinginspecteurs. Dat zorgt ervoor dat de behandeling meestal snel voor elkaar is."
Met de naam Belastingwinkel Almere geeft Van der Velde al aan wat de klant mag verwachten: een no-nonsense aanpak. "Wij zijn een laagdrempelige winkel voor alle belastingvraagstukken en boekhoudingen. Onlangs hebben we hier aan de Makassarweg 171 de deuren geopend. Iedereen is hier welkom, particulier én ondernemer. De koffie staat klaar."
Op vrijdag 19 december houdt de Belastingwinkel Almere een open dag. "Dus bij deze is iedereen van harte welkom", lacht Van der Velde. "We houden de deuren van 's ochtends vroeg tot in de avonduren geopend."
Belastingwinkel Almere is ook het juiste adres voor iedere belastingbetaler die in januari weer de bekende enveloppe in de bus krijgt. "Wij rekenen voor een enkele aangifte 39,50 euro, inclusief btw. De klant weet dan zeker dat wij 100% alle mogelijkheden hebben benut om zoveel mogelijk belastingvoordeel te krijgen."
Belastingwinkel Almere
Makassarweg 171
036-8441560
06-48777485
www.belastingwinkelalmere.nl
jvandervelde@belastingwinkelalmere.nl