2-/3-daagse autovakantie Duisburg, met € 10 korting van Almere DEZE WEEK, v.a. € 49 p.p.!Movie

17 februari 2010 08:00

Ga met het hele gezin naar Movie Park Germany! Want dat kan nu wel heel voordelig! Een 2-daags verblijf in het Mercure Duisburg City hotel inclusief overnachting, ontbijt én 1 dag entree tot Movie Park Germany boekt u normaal vanaf slechts € 49 p.p. Maar als u, als lezer van Almere DEZE WEEK, gebruik maakt van de actiecode AL87002 betaalt u slechts € 44 p.p. Overigens zijn kinderen t/m 3 jaar gratis en betalen kinderen van 4 t/m 13 jaar € 22 p.p. (uitsluitend indien 1 of 2 kinderen bij 2 volbetalenden op de kamer verblijven). Boek nú het leukste uitje voor het hele gezin.


Movie Park Germany

Het wervelende pretpark Movie Park Germany is ideaal voor leuke en gezellige dagen met het hele gezin! Dit park biedt ruim 40 attracties en shows rond het thema film. Prachtige filmdecors, supersnelle achtbanen en entertainment waarbij je je in Hollywood waant zijn aan de orde van de dag! In Nickland kan je tv-helden van Nickelodeon ontmoeten, zoals SpongeBob, Dora en Jimmy Neutron. Beleef een spetterend watergevecht in SpongeBob's Splash Bash of ga met Dora op een echte jungle expeditie in de Big River Adventure. Maar vergeet ook zeker niet te genieten van het Shrek 4-D avontuur! Shrek is de beroemdste Oger ter wereld. Hij is groot, groen en doucht zich graag met modder. Houd je meer van snelheid en spanning? Dan mag je de High Fall en de houten achtbaan de Bandit niet missen…
Mercure Duisburg City*** - Duisburg

Dit hotel ligt in het centrum van Duisburg, op slechts een half uur rijden van Movie Park Germany en beschikt o.a. over een lobby met internet, lift, bar, restaurant, een binnenzwembad, sauna (gratis), solarium (tegen betaling) en massage (ca. € 15 per 20 min.). Ook aan de kinderen is gedacht, want voor hen is er een speciaal kindermenu in het restaurant (kinderstoelen gratis verkrijgbaar) en er is een kinderhoek met lego en een playstation.
AANKOMSTDATA LR 50.649

Van 1 april t/m 24 oktober
2 dagen vanaf € 49
3 dagen vanaf € 75
Prijzen zijn per persoon, op basis van 2 personen.
Kinderkorting: uitsluitend indien 1 of 2 kinderen bij 2 volbetalenden op de kamer verblijven: 0 t/m 3 jaar zijn gratis en 4 t/m 13 jaar betalen € 22 nú € 17. Prijzen zijn per kind, op basis van 2 dagen verblijf. De kinderkorting kan helaas alleen telefonisch worden geboekt:0900-9697 (15cpm).
Inclusief: verblijf in het 3-sterren Mercure Duisburg City***, ontbijtbuffet en 1 dag entree Movie Park Germany.
Exclusief: vervoer, niet genoemde maaltijden, toeristenbelastingen, reis- en annuleringsverzekering, Calamiteitenfonds € 2,50 en reserveringskosten € 17,50 per boeking (verplicht).
Boeken en informatie:

Typ in uw internet browser www.kras.nl/LR50649 Kies uw vertrekdatum, klik hierop, bekijk de prijsberekening, ga naar BOEK NU en voer de actiecode AL87002 in bij stap 1 'Uw Vakantie' van het boekingsproces. Of bel met: 0900-9697 (15cpm) o.v.v. reisnummer LR 50.649 en actiecode AL87002