25.000 euro voor InnoFlevo

09 december 2009 07:31

BUITEN - De provincie stelt 25.000 euro beschikbaar aan de OMFL (Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland) voor de organisatie van 'InnoFlevo'; de Flevolandse variant op het Holland Innovation evenement. InnoFlevo wordt gehouden op woensdag 16 december op de Creatieve Campus aan de Bolderweg 2.


Met InnoFlevo wordt een groot aantal ondernemers en partners bereikt, die zich bezig houden met innovatie. De focus ligt op de sectoren life sciences, health, ICT, creatieve industrie, duurzaamheid en bio-energie. Tijdens het evenement zullen ondernemende studenten worden gekoppeld aan investeerders en zullen op de plank liggende octrooien van bijvoorbeeld het Centraal Veterinair Instituut worden geveild onder de aanwezige informal investors. Tijdens het evenement zijn er workshops en trainingen te volgen, is er de mogelijkheid om te speeddaten en zullen verschillende bedrijven zich presenteren.
Gedeputeerde Economische Zaken, Andries Greiner: "Deze tijd van economische teruggang vraagt om creativiteit en innovatie. Om nieuwe input en nieuwe verbindingen. Een evenement als InnoFlevo brengt mensen met innovatieve ideeën en investeerders bij elkaar. Dit is goed voor de Flevolandse economie. Ik ben benieuwd wat voor nieuwe diensten en producten hier uit gaan komen."
Naast de bijdrage van de Provincie Flevoland wordt InnoFlevo mede mogelijk gemaakt dankzij steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.