300 euro voor creatieve jongeren

28 september 2011 05:00

ALMERE - De provincie Flevoland wil graag dat jongeren uit de provincie de kans krijgen om hun talent te ontwikkelen. Daarom worden goede ideeën beloond met een culturele aanmoedigingsprijs: de 300E Trofee. Een geldprijs van maar liefst 300 euro. Het laatste aanmeldmoment van dit jaar sluit op zaterdag 1 oktober.


Wie altijd al heeft willen beatboxen, maar nooit les kon nemen, wie goed kan skaten en dat nu eens op muziek wil proberen, wie websites wil ontwerpen maar geen geld heeft voor software, wie muziek wil maken en eindelijk wel eens de studio in wil. Die kan nu zijn kans grijpen en zijn of haar idee aanmelden voor een 300E Trofee.

Voorwaarden voor deelname

Alle creatieve Flevolanders tussen de 12 en 21 jaar, die hun creatieve talent aan het ontwikkelen zijn en nog niet begonnen zijn aan de uitvoering van hun idee, kunnen meedoen. Bij toekenning van de trofee moet het eindresultaat vertoond worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van foto’s, gedichten, of een filmpje op YouTube.
Inschrijven en beoordelen

Wie dus een goed idee heeft dat waarmee je als talentvolle creatieve jongere, verder op weg kan helpen, download dan het inschrijfformulier op www.flevoland.nl/300etrofee en stuur het vóór 1 oktober 2011 op. Aanvragen worden beoordeeld door een driekoppige professionele vakjury. Winnaars krijgen schriftelijk bericht binnen veertig dagen.