5 euro korting via Almere DEZE WEEK bij Colours on IceSchaatsspektakel met Chimène van Oosterhout

14 april 2010 07:00

POORT - Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april staat in het Topsportcentrum Almere een uniek, kleurverblindend en sensationeel ijsdans-spektakel op het programma met bekende Nederlanders als Chimène van Oosterhout, Jody Bernal en John Williams. Er worden slechts drie voorstellingen gegeven. Lezers van Almere DEZE WEEK ontvangen 5 euro korting!


Colours On Ice is een schaatsmusical waarbij levenskunstenaar Chromo tot de ontdekking komt dat zijn kleuren weg zijn. Hij is ten einde raad. Zonder kleur en diversiteit is zijn werk en leven saai en oppervlakkig. Zonder kleuren zie je niet de prachtige verschillen tussen mensen en culturen. Kleuren zijn het leven. Samen met de excentrieke Iris zet hij zijn wereld op de kop om de kleuren één voor één weer terug te vinden. Tijdens de show beleven de personages hilarische avonturen en ziet de bezoeker spectaculaire schaatsacrobatiek, prachtige küren, fantastische kostuums en magnifieke beelden op een levensgroot scherm. Bovendien zingt en speelt een opzwepende liveband meer dan zeventig minuten een mix van splinternieuwe -en enkele zeer bekende nummers. Allemaal exclusief voor dit ijsspektakel gearrangeerd!

Bekende Nederlanders

In de hoofdrollen zien we - naast de bekende acteurs en presentatoren John Williams, Jody Bernal en Chimène van Oosterhout - (inter)nationale professionele atleten als schaatsacrobaten Julien Bouchard en Nick Rigby, Karen Venhuizen (negen keer Nederlands kampioene kunstschaatsen), showschaatster Nastassia Epskamp en veel meer vermaarde professionele topschaatsers.
Colours On Ice is een daadwerkelijk unieke en baanbrekende show, die niet met andere ijsshows te vergelijken is. Nooit eerder werd in Almere een dergelijk spektakel opgevoerd. Wonderlijke personages, scherpe teksten, humor, romantiek, schitterende livemuziek en prachtig ijsdansen met fantastische sprongen, backflips, pirouettes en schitterende paardansen. Mis het niet!

in kader
Korting voor lezers Almere DEZE WEEK

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar voor 29,95 euro (rang 2) of 34,95 euro (rang 1). Lezers van Almere DEZE WEEK krijgen 5 euro korting. Dat betekent dat een kaart 24,95 euro (rang 2) of 29,95 euro (rang 1) kost. Wilt u gebruik maken van deze actieprijs, bel dan met See Tickets (0900-1353) en noem als codewoord ALMERE. Onder de lezers verloten we ook nog eens tien speciale meet & greets met de cast na afloop van de voorstelling en twee VIP-kaarten.