5 mei: Nationale Straatvoetbaldag 2011

04 mei 2011 05:00

STEDENWIJK - Landelijk worden er op 5 mei ruim 25 straatvoetbalevenementen georganiseerd door tal van lokale organisaties en buurtbewoners onder de noemer ‘5 mei: Nationale Straatvoetbaldag 2011’. Talent in Opleiding organiseert deze dag voor de tweede keer op de Clarence Seedorf Playground in Stedenwijk.


Vanaf 10.00 uur is de hele buurt welkom om er onvergetelijke dag van te maken. Naast het straatvoetbaltoernooi, waar diverse wijkteams aan mee doen is er namelijk voor iedereen vermaak op deze dag. Muziek en diverse randactiviteiten zijn de ingrediënten die van deze Nationale Straatvoetbaldag een bijzondere gebeurtenis maakt. En dit alles onder motto: ‘Schop de bal, schop geen rotzooi!’
Kom op 5 mei dus allemaal naar de Clarence Seedorf Playground in Stedenwijk om deel uit te maken van deze bijzondere dag die in het teken staat van Samenspel, Respect, Plezier en Vrijheid. Wie weet kunt je dan een praatje maken met ambassadeurs Edgar Davids, Humberto Tan, Barbara Barend of MC Winne, want ook zij tonen hun betrokkenheid door op 5 mei een tour langs alle straatvoetbalevenementen te maken.