500 euro korting bij aanschaf complete badkamerJubileumactie Aqua Paradise wegens groot succes verlengd

21 november 2009 08:00

MOLENBUURT - Aqua Paradise vierde 5 november het 4-jarig bestaan. Dat was reden voor een speciale jubileumactie, die buitengewoon succesvol bleek. Veel mensen maakten gebruik van de actie, waarbij klanten bij aankoop van een complete badkamer konden profiteren van 500 euro korting. Vanaf donderdag 19 november tot en met zondag 22 november wordt deze actie herhaald.

Een complete, luxe badkamer inclusief montage kost dan 7.495,- euro. Een complete badkamer inclusief montage is er bij Aqua Paradise al vanaf 6.250,- euro.
Aqua Paradise in Almere Buiten heeft al tien jaar betaalbare 'badkamerluxe'. Sinds het bedrijf vier jaar geleden vanuit Beverwijk naar Almere is verhuisd, is het uitgegroeid tot een landelijk bekende badkamerleverancier. Bijzonder aspect aan dit 'First-Class' badkamer-paradijs, zijn de complete badkamers tegen lage prijzen. Voor montage en levering werkt Aqua Paradise met geselecteerde leveranciers en aannemers om hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren en die netjes bij de klant te plaatsen. Alles blijft in eigen beheer om goede service en kwaliteit in handen te houden.
Daarnaast is het bedrijf CBW-erkend. De klant is hierdoor verzekerd van goede producten en drie jaar extra garantie op montage en levering. Aanbetalen is eveneens veilig - de CBW-erkenning geeft de klant de zekerheid van kwaliteit en goede afwikkeling. Met de eigen servicedienst kunnen eventuele lekkages nog dezelfde dag verholpen worden. Een monteur komt direct bij de klant aan huis.
De showroom telt ruim zeshonderd vierkante meter badkamers, badmeubels, losse stoom-douchecabines en complete doucheopstellingen. Dus kom eens langs en bekijk het enorme aanbod van Aqua Paradise!

Aqua Paradise

Oliemolenstraat 75
1333 DB Almere
036-5303670
info@badkuipen.nl
www.almere-badkamers.nl