70's to 90's muziekfestijn met internationale en nationale artiestenVrienden van Tom en 2-FORCE samen in

25 maart 2009 08:00

ALMERE - In de Heineken Music Hall in Amsterdam organiseert de stichting Vrienden van Tom en 2-FORCE op zaterdag 16 mei het muziekfestijn 70's to 90's. Dan gaat vanaf 19.00 uur het dak er af!


Op het programma staan de volgende optredens: 2-FORCE (ambassadeurs van Vrienden van Tom), The Trammps, Three Degrees, Robin S, Tavares, Thea Austin from SNAP, Peter Beense, Glenn de Koning, Danny Lit, Mike Peterson, Roselle, Rick v/d Kroon, Frans Cornet en Mick Harren. De presentatie wordt gedaan door Rob Ronalds en als DJ is Sander v/d Zeijden present.
De avond is van 19.00 tot 23.45 uur, de zaal gaat open om 18.00 uur. Kaarten kosten 37,50 euro in de voorverkoop (excl. reserveringskosten) en zijn te reserveren via www.ticketservice.nl of via 0900-3001250. Of mail voor een reservering naar booking@2-force.com. VIP-kaarten á 147,50 euro zijn te reserveren via booking@2-force.com.

Sociaal isolement

Vrienden van Tom is opgericht door Yvonne Brinkerink voor haar zoontje Tom van nu 8 jaar en voor alle kindjes met 'agressieve' gedragsstoornissen en autisme. De ouders van deze kinderen en hun broertjes en zusjes verkeren vaak in een sociaal isolement en zijn vrijwel nergens welkom. Ook om te sporten zijn er weinig tot geen mogelijkheden en op school vallen ze vaak uit. Deze kinderen zijn rond de puberteit vaak niet meer te handhaven thuis en in plaats van ze een behandeling en goede opvang te bieden, verdwijnen de kinderen nog te vaak in de jeugdgevangenis.
Opbrengst naar (crisis)opvang

Het muziekfestijn wordt georganiseerd om mensen ervan bewust te maken dat deze kinderen bestaan en het leven van deze kinderen en hun ouders makkelijker te maken. Met de opbrengst wil de stichting onder andere (crisis)opvang en sportmogelijkheden realiseren.
Voor meer info zie de websites: www.16mei2009.com, www.vriendenvantom.nl, www.eddyenroy.hyves.nl, www.2-force.com. Busvervoer is eventueel mogelijk op aanvraag!