A.L.P. Diensten AlmereDe juiste flexwerkers in de logistiek

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - A.L.P. (Altijd Logistiek Personeel) Diensten is een fullservice logistieke dienstverlener die gevestigd is in Almere aan de Beemsterweg 12 B. A.L.P Diensten is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het uitzenden, opleiden en reïntegreren van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel.


A.L.P. Diensten heeft dit alles onder één dak. Door jaren lange ervaring in de logistieke sector weten zij precies wat er binnen dit segment afspeelt en nodig is om de juiste flexwerkers te plaatsten. "Wij zijn er bij gebaat dat onze opdrachtgevers en flexwerkers tevreden zijn." Naast de dienst uitzenden kan A.L.P. Diensten ook de werving en selectie voor gespecialiseerd personeel voor bedrijven verzorgen alsmede de payroll-service. Als geen andere weten wij dat het logistieke bedrijfsleven 24 uur per dag, 7 dagen per de week doorgaat. Vandaar dat A.L.P. Diensten voor de opdrachtgevers 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is om zo ook de AD-HOC aanvragen te kunnen invullen met de juiste flexwerkers.

Opleidingen

A.L.P. Diensten verzorgt o.a. de volgende opleidingen: magazijnmedewerker, preventiemedewerker, BVH, CcvB (vrachtwagenchauffeur), VCA, heftruck, reachtruck, ADR en Rijbewijs C. "Ook kunnen wij de cursussen op locatie verzorgen. Gezien het feit dat wij onze eigen opleidingscentrum hebben, kunnen wij inspelen op de opleidingsbehoeftes binnen de branche en anticiperen op de veranderingen op de arbeidsmarkt." Tevens kan A.L.P diensten de cursussen direct inplannen omdat wij met eigen docenten werken.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
A.L.P. Diensten

Beemsterweg 12 B
1311 XC Almere
036-5350707
www.alpdiensten.nl