Aankoopmakelaar Joost zál het weten“Een aankoopmakelaar loont”

01 juli 2009 07:00

FILMWIJK - Wie een woning wil kopen doet er verstandig aan om ‘Joost de Aankoopmakelaar’ in te schakelen. Want nog altijd is bij veel kopers van een woning niet bekend dat een NVM-makelaar voor slechts één partij werkt: de koper óf de verkoper.


Duidelijkheid is vooral waar Joost de Aankoopmakelaar voor staat. “Een makelaar mag nooit met twee petten op zitten door én voor de kopende én voor de verkopende partij te werken”, aldus makelaar Bas Fennik. “De NVM ziet daar heel streng op toe.” Om nog meer duidelijkheid te scheppen, richtte hij samen met Walter Soek ‘Joost de Aankoopmakelaar’ op. Beiden zijn gecertificeerde RMT-makelaars én lid van de NVM
“Het is heel belangrijk om bij aankoop van een woning op pad te gaan met iemand die er verstand van heeft”, licht Walter Soek toe. “Wat is de staat van de woning, hoe reëel is de prijs die gevraagd wordt? Wij kijken dan naar verschillende omgevingsfactoren en bekijken wat de echte waarde is van de woning. Het loont hierbij écht om een NVM-aankoopmakelaar in de arm te nemen. In de huidige woningmarkt zijn veel vraagprijzen gebaseerd op de hypotheek van de verkoper in plaats van de waarde van de woning. De verkoper wil er natuurlijk niet in geld op achteruit gaan als hij zijn woning verkoopt maar de koper wil niet teveel betalen. Juist dáár ziet Joost de Aankoopmakelaar op toe.”
Duidelijk communiceren tegen scherpe, heldere tarieven inclusief BTW en kadasterkosten: dat is Joost de Aankoopmakelaar. Op joostdeaankoopmakelaar.nl staat een overzicht van de verschillende diensten en de daarbij geldende tarieven.

Joost de Aankoopmakelaar.nl
Cinemadreef 88
1325 EN Almere
036-7112300