ABC-Amice gaat samen op stap

28 september 2011 05:00

ALMERE - ABC-Amice is een landelijke activiteitenvereniging voor alleenstaanden in de leeftijd van 45 tot en met 67 met een redelijke opleiding en/of niveau. De meeste leden van de singlevereniging zijn tussen de 45 en 65 jaar.


Leden gaan als vrienden met elkaar om en organiseren aantrekkelijke activiteiten. ABC-Amice is bij uitstek een vereniging om nieuwe vrienden te maken waarmee je gezellige dingen doet. Wij staan garant voor een aangename en ontspannen sfeer. In Almere vindt er maandelijks een ABC-Amice ontmoeting plaats in een café of restaurant om wat drinken en soms ook wat te eten. De eerstvolgende keer is vrijdag 7 oktober vanaf 17.00 uur in cafe-restaurant Anno aan de Grote Markt 121 in Stad.
Naast dit treffen organiseren onze leden regelmatig activiteiten zoals zeilweekenden, kookavonden, wandelingen en bezoeken wij regelmatig concerten en theaters en galerieën.
Graag verwelkomen wij nieuwe leden, bij voorkeur mannen om de verhouding man/ vrouw in balans te krijgen. Wij zijn bereikbaar via 06-13188784 (John) of 06-43152641(Yvon) of bezoek www.abc-amice.nl voor nadere informatie.