AC Milan traint voetbaljeugd op velden SC Buitenboys

18 januari 2012 06:00

BOUWMEESTERBUURT - Ruim zestig kinderen hebben zich al aangemeld voor het speciale AC Milan Junior Camp bij de Almeerse voetbalvereniging SC Buitenboys. Dit voetbalkamp wordt van 27 tot en met 31 augustus gehouden op de velden van Buitenboys aan de Daniël Stalpaertstraat 1.


SC Buitenboys is één van de vijf Nederlandse locaties waar officiële jeugdtrainers van AC Milan in de zomer van 2012 voetbaltraining komen geven. Er kunnen maximaal 150 kinderen aan meedoen.
Het bestuur van Buitenboys is verheugd over het aantal aanmeldingen tot nu toe. Rob Mueller: “De meeste aanmeldingen zijn van leden van Buitenboys, maar dat is zeer zeker niet de bedoeling. Alle kinderen uit Almere en omstreken, binnen de leeftijdsgroep, zijn van harte welkom bij het AC Milan-trainingskamp.”
Het AC Milan Junior Camp is voor jongens en meisjes van 7 tot en met 14 jaar van elk niveau. De kinderen trainen dagelijks van 9.30 tot 16.00 uur onder toezicht van twee jeugdtrainers van AC Milan. De ochtenden worden ingevuld met technische en tactische oefeningen, de middagen staan in het teken van verschillende spelvormen.
De twee meest talentvolle kinderen van het trainingskamp mag trainen bij AC Milan en een wedstrijd in het San Siro bezoeken.
Meer informatie en aanmelden: www.milanjuniorcamp.nl.