Actie Almere City Run5 euro korting op voorstelling Dolf Jansen

14 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - De eerste editie van de Almere City Run wordt gehouden op zondag 30 mei. Speciaal voor deelnemers en bezoekers van het nieuwe hardloopevenement hebben de Almere City Run en Schouwburg Almere nu al een aantrekkelijke actie. Lezers van Almere DEZE WEEK krijgen met de bon uit deze krant vijf euro korting op de voorstelling van cabaretier en hardloopfanaat Dolf Jansen, die op zaterdag 17 april in Schouwburg Almere optreedt met zijn voorstelling 'Altijd Verder'.


De voorstelling Altijd Verder is vernoemd naar het gelijknamige boek van Dolf Jansen - 366 goedgeschreven pagina's over hardlopen, zweten, seks, kilometers wind tegen, zon op je bolletje, tranen in je ogen, startschoten en finishlijnen, pasta tot je ploft, sportdrank tot je spuugt, pijn en genot. Over het leven dus eigenlijk, en daarmee de ideale voorbereiding voor deelnemers en bezoekers van de Almere City Run.
Net als Dolf Jansen gaat ook de Almere City Run altijd verder. Al meer dan duizend deelnemers schreven zich in voor het nieuwe evenement, en bereiden zich voor op hun sportieve prestatie op zondag 30 mei in het Almeerse stadshart. Hoog tijd om tussendoor te genieten van een voorstelling over waar het leven ons brengt, over durven af te slaan en een spannende route te nemen. Over diep gaan en daardoor veel verder komen dan je ooit had durven dromen. Waarbij Dolf Jansen garandeert dat hij gewoon de kranten heeft gelezen. Daar van alles van vindt. En een stapel grappen en gedichten meeneemt.
Lever de bon in bij de kassa van Schouwburg Almere en ontvang vijf euro korting op de voorstelling Altijd Verder van Dolf Jansen op zaterdag 17 april. U kunt uw kaarten ook telefonisch bestellen op (036) 845 5555. Vermeld bij telefonische bestelling de actiecode 'Almere City Run Dolf Jansen'.
Meer informatie over Dolf Jansen is te vinden op www.dolfjansen.com. Inschrijven voor de Almere City Run kan op www.almerecityrun.nl
In kader
Kortingsbon Dolf Jansen
€ 5,- korting
op de voorstelling Altijd Verder van Dolf Jansen
Schouwburg Almere, zaterdag 17 april, 20:15 uur
Aangeboden door Almere City Run en Schouwburg Almere