Actief in meer dan zeshonderd plaatsen in NederlandGrootste thuiskappersorganisatie Mobella gevestigd in

19 mei 2010 07:00

ALMERE - Twaalf jaar geleden begon Mobella - toen nog uitsluitend handelend onder de naam ‘Op & Top Thuiskappers’ - met de kapper-aan-huis-service in Den Helder. Niet lang daarna startte een volgende kapper in Den Haag en al snel volgde Almere. Mobella is nu de grootste mobiele kappersorganisatie van Nederland.


De kappers van Mobella in Flevoland, Monique, Elvera, Patricia en Diana (Almere/Lelystad) worden net als alle andere kappers van de organisatie voortdurend op de hoogte gehouden van de laatste trends en technieken. Mobella-kappers werken uitsluitend met professionele producten van Wella en hebben bovendien allemaal minimaal vier jaar kapsalonervaring.

Werkwijze
Om een afspraak te maken met een van de kappers van Mobella, kan men 24 uur per dag terecht bij de organisatie. Op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur staat een team van planners klaar om de klant telefonisch van dienst te zijn. De planners beschikken namelijk over de agenda van alle aangesloten kappers en kunnen samen met de klant een plekje zoeken in de agenda van de kapper uit de regio. Natuurlijk kan men ook online een afspraak maken. Dat kan via de website www.mobella.nl.
Kennismakingsactie
Gezinnen profiteren van de actie van 10 procent korting bij drie of meer personen op één adres. Bij de eerste afspraak maakt elke klant gebruik van de kennismakingsactie: knippen voor 12 euro in plaats van 14,30 euro.
Mobella
De Thuiskappers-lijn: 036-5300123