Activiteiten herfstvakantie dierenweide den Uylpark

19 oktober 2011 05:00

STEDENWIJK - Begin de herfstvakantie goed en kom naar de open dag op dierenweide den Uylpark! Zondag 23 oktober is er tussen 11.00 en 16.00 uur van alles te doen, zoals een lampion maken van een pompoen, een netje met pinda's vullen voor de vogels, klompjes schilderen en natuurlijk schminken. Voor wie trek heeft is er iets lekkers. Natuurlijk vinden de dieren een bezoekje ook leuk.


Dinsdag 25 oktober staat bij de dierenweide de Droomspeelbus van de Schoor geparkeerd. In samenwerking met Stad & Natuur hebben zij een spannende speur- en speltocht georganiseerd voor ongeveer 40 kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar. Het begint om 13.30 en eindigt om 15.30 uur. Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.stadennatuur.nl en bij de kinderboerderij.
De dierenweide is te vinden aan het Heerenveenpad 43 in Almere Stad, parkeren kan bij Spothlight, Amsterdamweg 1. Met de fiets is de dierenweide te bereiken via het Tsjaiskovskypad vanuit Muziekwijk naar het stadscentrum, of wanneer u langs het spoor vanuit Muziekwijk naar het centrum fietst, neem dan het Den Uylpad.