Activiteiten voor jong en oud op 't Pleyn

03 september 2008 07:00

ALMERE - Voor en na de verkiezingen van de Zeemeermin en haar piraat, zullen Ad, Joke en Ans, broer, zus én achternicht, op de Markt 't Pleyn presenteren. 't Pleyn is een familiegebeuren voor jong en oud; theater, muziek, workshop en quiz worden met elkaar verweven. 't Pleyn is een op maat gemaakt evenement voor het Almere Haven Festival. Een bruisend gebeuren met kinderworkshop, muziek en theater. Kortom, een ouderwets stuk entertainment voor iedereen!


o   Om 12.30 uur: Start van 't Pleyn met Ad, Joke en Ans. Drie zeer actieve types die direct de aandacht weten vast te houden. De workshop voor kinderen is een doorlopende bezigheid. Alle kinderen mogen dat wat ze gemaakt hebben meenemen en worden uitgenodigd voor de voorstelling later. Dan blijkt, dat wat ze gemaakt hebben ook in de voorstelling past! Maar er is ook muziek. Karaoke, er zal gezongen worden door Ad en Joke met...
o   Ad en Joke presenteren de quiz 'Ik hou van... Almere' met gewone, maar uiterst boeiende vragen; in hoeverre ken je je eigen winkelcentrum, ken je de karakteristieken van je woonplaats. Voor een goed antwoord is er een leuke prijs te winnen!
o   Om 13.45 uur start de parade van de deelnemers bij Team Kapsalon door het centrum naar de Markt. De deelnemers van de verkiezingen worden begeleid door theater Flats en 'De Captains of Jazz'.
o   Om 14.00 uur start de verkiezing op de markt en om ongeveer 14.30 wordt de winnaar bekend gemaakt.
o   Om 15.00 uur is er de gratis interactieve kindervoorstelling 'De Zee-meermin'. Dit mooie verhaal zal door Joke en Ad samen met de kinderen worden gespeeld. Het is voor jong en oud een verademing om naar te kijken.