Adoptieplan bij manege De Stek

11 maart 2009 08:00

KRUIDENWIJK - Op kinderboerderij/manege De Stek in het Rie Mastenbroeksportpark 8 kunnen kinderen met een beperking paardrijden. Om dit financieel mogelijk te maken heeft De Stek het adoptieplan in het leven geroepen. Bedrijven kunnen een paard of ander dier adopteren en draagt zo financieel zorg voor het dier.


Beheerder van de manege Ramona Baan: "Inmiddels hebben wij al een aantal bedrijven die een paard hebben geadopteerd. Maar dit is nog niet voldoende om volledig uit de kosten te komen. Daarom zijn wij nog steeds op zoek naar bedrijven die een paard willen adopteren."
Het adoptiebedrag van een paard is 450 euro. Dit bedrag is niet voldoende om één paard te onderhouden, en moet door maximaal twee bedrijven worden geadopteerd. "Wanneer een bedrijf een paard adopteert kan er in de binnenmanege een reclamebord worden opgehangen en wordt het bedrijf met logo vermeld op de website", zegt Ramona. "Daarna wordt het bedrijf op de hoogte gehouden van het wel en wee van het adoptiedier."
De volgende bedrijven hebben een paard bij De Stek geadopteerd: Breedveld en Schröder, Hoveniersbedrijf Steijn, De Flex-winkel, Boeren en Kloek, Denso Europe b.v., Van Leyen Pallets, House of Hair, Fitvoetje en de Firma Decon.
Voor meer informatie over het adopteren van een dier, neem contact op met Ramona op 06-13100444. Of kijk op www.kinderboerderij-destek.nl.