Afdansavonden Tropische Dansschool Burnet succesvol

08 april 2009 07:00

CENTRUM STAD - Tropische Dansschool Burnet heeft het weekend van 4 en 5 april afdansavonden georganiseerd. "Het was een groot succes", zegt eigenaar Rignald Burnet. "We hebben het gesplitst in twee dagen, want het was helemaal vol!"


Vrijdagavond waren er dertien groepen die afdansten en zaterdag twaalf. "Van beginners tot ver gevorderden. Per groep waren er tien tot vijftien koppels. Het was dus erg druk", zegt Burnet. De dansschool bestaat alweer bijna twaalf jaar en is er een team van twaalf docenten en assistenten. Burnet: "Almeerders kunnen les krijgen in salsa, merengue, bachata, zouk, axé, rueda del casino, noem maar op."
De nieuwste danssensatie zumba is ook te volgen bij de Tropische Dansschool Burnet. "Zumba is een soort salsa aerobics maar dan op latin-muziek", vertelt de eigenaar enthousiast. "Zumba is een heel populaire dans, waarbij je goed kunt afvallen en een goede conditie kunt opbouwen."
Dansschool Burnet is te vinden aan de Wagenmakerbaan 21 en Sportcafé Burnet aan de Kampenweg 7. In januari is Burnet ook gestart in Buurthuis De Cartoon in de Stripheldenbuurt in Buiten. Rignald: "Vanaf begin deze week geven we ook les in Club Blabla aan de Grote Markt in Stad." Ook zijn onderhandelingen gaande voor leslocaties in Lelystad, Huizen en Hilversum.
Meer informatie: www.burnet.nl.