Agis Beweegprogramma in oktober weer van startWekelijks sporten in Almere

10 september 2008 07:00

ALMERE - Ook weer eens in beweging komen? Of de conditie verbeteren? Doe dan mee met het succesvolle beweegprogramma Met Agis in Beweging dat in oktober voor de elfde keer van start gaat. In het Fanny Blankers-Koen sportpark in Almere verzorgt Agis trainingen hardlopen, sportief wandelen of Nordic Walking. De trainingen zijn op zaterdagochtend.


Met Agis in Beweging is bestemd voor iedereen die onder professionele begeleiding wil beginnen met sporten of zijn conditie verder wil opbouwen. In tien trainingen van een uur kunnen Almeerders - van jong tot oud - hardlopen of sportief wandelen. Het programma Nordic Walking bestaat uit zeven trainingen van anderhalf uur. De trainingen worden gegeven door ervaren sportinstructeurs en de deelnemers krijgen ook persoonlijke adviezen om verantwoord te sporten.

Aanmelden
De eerste trainingen starten op zaterdag 4 oktober. De snelste en makkelijkste manier om in te schrijven is via www.agisweb.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma. Inschrijven via internet kan tot 23 september. Tot 10 oktober kan dat ook via het Agis Servicepunt in Almere en de Run2Day-winkel. Deelname aan hardlopen of sportief wandelen kost 20 euro voor Agis-leden en 25 euro voor niet-leden. De kosten voor Nordic Walking bedragen 40 euro voor Agis-leden en 45 euro voor niet-leden; inclusief gebruik van stokken.