Al dertig jaar een begrip in AlmereDierenspeciaalzaak Discus insulinde groeit met tweede zaak

26 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Dierenspeciaalzaak Interpets aan de Metropolestraat 74 is nu eigendom van Discus insulinde aan de Zadelmakerstraat 13. Met de overname van deze dierenwinkel zet Dierenspeciaalzaak Discus insulinde een belangrijke stap vooruit.


Dierenspeciaalzaak Discus insulinde is met de overname van de tweede winkel, voorheen interpets, per direct gestopt met de verkoop van hondjes en katjes op dit adres. Eigenaren Margaret Mur en Jeroen Gulien vinden dat deze niet in een moderne dierenspeciaalzaak verkocht horen te worden. "De ruimten die hiervoor gebruikt werden, wordt op dit moment gesloopt en er zal een luxe wandensysteem voor in de plaats komen, waar wij onze producten beter gaan presenteren."
Met de overname van de tweede winkel werd de mogelijkheid geboden om de collectie hondenkleding, hondentassen, hondenbuggy's en honden-fietskarren beter te presenteren.

Vakbekwaam

Het team van Discus insulinde is in dertig jaar tijd gegroeid tot een zeer professioneel werkend team. Jeroen: "Dat komt mede door de vakbekwaamheid, ervaring en de juiste inzet. Deze motivatie en vakbekwaamheid hebben ertoe geleid dat Discus insulinde in dertig jaar is uitgegroeid tot de betere dierenspeciaalzaak binnen de gemeente Almere."
Papegaaien

Naast het ruime assortiment premium voeders en dierbenodigdheden voor hond, kat, knaagdier en vogel, heeft Discus insulinde een eigen papegaaienkwekerij waar wordt gekweekt met verschillende soorten papegaaien, kaketoes en ara's. De jongen hiervan worden uitsluitend via de Discus insulinde-winkels verkocht. Tevens is er een ruim assortiment hengelsport-artikelen aanwezig die zeer scherp van prijs is, ook lokvoer en levend aas in de vorm van maden, wormen en pieren.
Dierenspeciaalzaak Discus insulinde

Zadelmakerstraat 13
1315 AK Almere
Metropolestraat 74
1315 KN Almere
036-5330041
info@insulinde-papegaaien.nl