Al drie jaar tevreden klanten bij Schoonheidssalon Beautylicious

26 november 2008 08:00

ALMERE - Thuissalon Beautylicious, gelegen in de Seizoenenbuurt, viert in januari het 3-jarig bestaan dankzij een groot aantal tevreden klanten. Met name de persoonlijke aandacht, rust en ontspanning die schoonheidsspecialiste Svende van der Zijde biedt, spreekt de klanten daarbij aan.


Vrouwen en mannen, zowel jong als oud, kunnen om verschillende redenen naar de schoonheidsspecialiste gaan. De belangrijkste reden is om de huid de juiste verzorging te geven die het nodig heeft, probleemgebieden aan te pakken, maar ook om heerlijk te ontspannen.
De sfeervol ingerichte thuissalon met aparte ingang biedt een breed behandelingenpakket aan voor elke huidtype. Van mini-behandelingen tot (zeer) uitgebreide behandelingen, genieten van een anti-stress massage, of de handen en voeten eens laten verzorgen. Ook overbeharing bij zowel mannen als vrouwen, en acné kan worden aangepakt.
Verder biedt de salon een complete lijn van huidverzorgingsproducten. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen, al naar gelang het probleem van de huid, met elkaar gecombineerd worden om een optimaal resultaat te verkrijgen.
Kennismakingsbehandeling
Om eens kennis te maken met Schoonheidssalon Beautylicious is er een voordelige kennismakingsbehandeling. Er word gewerkt volgens afspraak op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In de hele maand december is de schoonheidssalon zes dagen per week geopend.
Voor verdere informatie of een vrijblijvend advies, neem contact op met schoonheidsspecialiste Svende van der Zijde.
Schoonheidssalon Beautylicious
Kwartaalstraat 8
1335 KE Almere Buiten
06-47694655
www.beauty-licious.nl