Albert Heijn XL Almere Stadshart geeft voorproefje van bijzonder lekkere kerst

05 december 2007 09:08

ALMERE - Albert Heijn nodigt alle inwoners van Almere op zondag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur uit voor een kerstproeverij van AH Excellent producten speciaal voor de Feestdagen. In de Albert Heijn XL winkel kunnen klanten dan een voorproefje nemen van soepen en sauzen tot complete gerechten, van hapjes vooraf tot topdesserts.


"Het zijn stuk voor stuk heerlijke producten, die niet kunnen mislukken en in een handomdraai op de feesttafel staan. Onze kerstproeverij wordt niet alleen lekker, maar ook gezellig en inspirerend", aldus supermarktmanager Erwin Steendam.
Tijdens de proeverij in de Albert Heijn XL Almere bereidt een kok live bijzondere kerstgerechten. Op het menu staan onder meer amusesoep van zongedroogde tomaat en mascarpone, kalkoenragout met groene pesto, hazenbiefstuk met speculaaskruiden, peertjes en oma's appelmoes en chocoladefondue met vers fruit. En iedereen kan bij hem terecht met culinaire vragen en feestelijke plannen.
Albert Heijn biedt excellente kwaliteit, gemak en klassieke kerstsmaken in een nieuw jasje. Nieuw zijn bijvoorbeeld de oogstrelende, kant en klare amuses. Van amuseglaasjes en porseleinen amuselepels vlees en vis tot hartige lolly's. Kerst wordt vaak in een adem genoemd met wild. Verrassend nieuwe wildgerechten, die zó de oven in kunnen, zoals hertengebraad, haasbiefstuk speculaas en eend à l'orange leveren gemak in de keuken.

Gourmetten


Tweede kerstdag is traditiegetrouw de dag waarop vooral gezinnen met kinderen gourmetten. Er zijn luxe gourmetvarianten in kerstsfeer, zoals gourmet mini wild en vele andere varianten, waaronder speciaal voor de kinderen kip in de vorm van kerstboompjes.

Verkrijgbaarheid


Het assortiment AH Excellent Speciaal voor de Feestdagen is verkrijgbaar in de Albert Heijn XL Almere. Parkeren in de Hospitaal- of Schippergarage. Gratis één uur parkeren bij besteding vanaf 25 euro.