Albert Heijn XL Stadshart zoekt muzikale talenten

26 november 2007 11:27

ALMERE - Albert Heijn XL in het stadshart nodigt Almeerse muzikale talenten uit om op zondag 16 december op te komen treden tijdens de culinaire kerstproeverij die deze dag gehouden wordt van 12.00 tot 17.00 uur.


"Deze dag zullen op acht plaatsen in de winkel kerstproeverijen worden georganiseerd", vertelt supermarktmanager Erwin Steendam. "Heerlijke amuses, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zullen door koks worden gedemonstreerd. We hopen op deze wijze extra ideeën en inspiratie aan onze klanten te geven voor de kerstdagen."
Als extra dimensie lijkt het hem een mooi idee om de kerstsfeer compleet te maken livemuziek. "Almeerse muzikale talenten, jong en oud, die een instrument redelijk tot goed kunnen spelen en het leuk vinden om voor honderden Almeerders op te treden, nodigen we uit te komen", aldus Steendam.
"Bij de informatiebalie liggen inschrijfformulieren. We leggen vooraf contact met de muzikant, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is." Het belooft in ieder geval een gezellige, sfeervolle en smakelijke dag te worden in het stadshart.
Albert Heijn XL Stadshart is elke zondag open van 10.00 tot 18.00 uur. Parkeren in de Hospitaal- en Schippergarage.