Ali B bouwt een (wijk)feest in de Hoven

06 mei 2009 07:00

DE HOVEN - Ali B heeft zaterdag de wijk De Hoven in Haven getrakteerd op een stoer optreden tijdens het wijkfeest. Nick Kromhout, initiatiefnemer van het wijkfeest: "Het was in één woord: top!"


Aan alles was gedacht, zelfs de regen kon geen roet in het eten gooien, want er was een reusachtige blauwe circustent zodat alle activiteiten door konden gaan.
Dankzij financiële ondersteuning van alle woningcorporaties en in het bijzonder van de gemeente en een aantal ondernemers uit Haven kon het feest toch doorgang vinden. Kromhout: "Mede doordat ondernemers uit ons stadsdeel een sponsorpakket namen, stond Ali B. op het podium!" De hele dag door was er van alles te doen voor jong en oud: knutselen en springkussens, een mini-bungy, een panna-toernooi, een loterij met als hoofdprijs een prachtige multimedia computer, zangles en een workshop met Babette Labeij (bekend van onder andere X-factor), karaoke, line-dancing en een Taekwondodemonstratie. 's Avonds trad Ali B. op, gevolgd door de super swingende band "Groovy Soul".